Tre gin du skal prøve

2 du kender, 1 ny.

Vi er sikre på, at du kender to af de gin, som vi har skrevet om nedenstående. Dog kender du måske ikke den første. Det er Anholt Gin Double Female. Læs med her.

gin og tonic

Anholt gin

Anholt gin er en dansk vin. Den stammer fra øen af samme navn. Den er i de senere år blevet meget populær. Deres Anholt Gin Double female er lavet til kvinder, da de mener, at særligt mange kvinder godt kan lide indeholdet af enebær. Denne gin indeholder netop friske enebær fra øen, som gør den særligt god – synes mange. Vi anbefaler, at du prøver anholt gin. Den er hverken i den høje eller lave prisklasse, men de fleste kan være med. Hvis du vil købe anholt gin, så kan du klikke her: Køb anholt gin.

Bombay sapphire

Dette er måske vores favorit gin. Den er dejlig rund i smage og ikke så sprittet, som man kan opleve med gin, som ligger lidt lavere i prisklassen. Den er ikke så billig, som de helt billige på hylderne, dog er den klart i den billigere prisklasse. Bombay Sapphire er da også en af de mest populære gin i Danmark og mange andre lande. Rigtig mange vælger denne, når de skal lave den populære drink: gin og tonic. Hvis du ønsker at købe denne gin, så kan du blot stikke hovedet ind i nærmest alle indkøbscentre i landet. 

Tanqueray gin

Denne gin kender du helt sikkert. Det er måske den mest kendte gin i verden. Denne gin kommer i mange forskellige prisklasser, særligt defineret af flaske og indhold. Du finder den både i ca samme pris som anholt gin, men også langt højere i pris. Denne gin skiller dog vandene. Mange elsker den, men nogen synes, at den er lidt sprittet i sangen og foretrækker faktisk bombay sapphire.

Klik her, hvis du vil have flere: tips og tricks