3 hurtige tips til din nye carport

Nu er det hele på plads, I skal have en carport, og planen i første omgang er selv at stå for det hele. Men tvivlen kan måske sætte ind. Er det en for stor mundfuld? Måske. Måske ikke. Noget vi kan være helt sikre på, er at man skal være en kompetent handyman, hvis man gerne vil lave en carport selv. I denne artikel sætter vi fokus op 3 hjælpsomme punkter til dig der vil have en ny carport.

1. Det funktionelle

Ønsket er ikke kun 1 åben carport. Der må meget gerne være mulighed for opbevaring af græsslåmaskine, div. Redskaber og børnenes sommerlegetøj til haven. Tænk dig godt om, hvor stor er behovet. Læg en plan derefter og find ud af hvor stort et opbevaringsrum du skal bruge. Alt i alt, er det en god idé at rådføre dig hos en der har gjort det før. En ven, en kollega eller helt tredje. En professionel. Find dit behov, og gå efter det.

Handyman
 

2. Køb et samlesæt

Det måske nemme løsning. Det er i hvert fald den sikre løsning! Du er måske ikke den mest øvede indenfor tømrerfaget. Men efterhånden som årene går, bliver mulighederne langt større.  Samlesæt af carporte kan findes i mange størrelse og udformninger. Der vil helt sikkert været noget fin din smag, det er bare at kigge de rigtige steder. Men få målt godt og grundigt op på grunden. Hvor skal carporten opsættes. Mål endda flere gange. Det er ærgerligt hvis det samlesæt du køber, ikke passer. Måske er det for stort, også er det svært at rette sig efter det.

3. samme stil

Måske en af de vigtigste punkter. Hele processen kan være lige meget med opsætning osv. Hvis carporten skælder sig alt for meget ud fra husets stil. Det skal passe sammen som en helhed, ellers bliver du rigtig træt af tilføjelsen til din bolig. Der er en del ting man skal tage stilling til. Byggetilladelser de rigtige materialer, indbygget carport eller åben og lille. Planlæg det hele så godt som muligt, eller tag kontakt til et firma der kan varetage opgaven.