Tre tips til at vælge ejendomsmægler

Solgt eller gratis

Dette indlæg er betalt af Ejendomsmælgerfirmaet Nicolaj Kejser. Men ikke desto mindre kan disse tips bruges af næsten alle.

Du har sikkert hørt om dette koncept før. Næsten de fleste ejendomsmæglere tilbyder det og derfor anbefales det at stille det som et krav. Det går i alt sin simpelthed ud på, at sættes huset til salg og ikke sælges, så betaler du ikke ejendomsmægleren. Det kaldes også no cure no pay. Derfor anbefaler vi, at du spørger om dette, når du får lavet din salgsvurdering.

ejendomsmægler

Område kendskab

Om du søger ejendomsmægler Frederiksberg, Jylland eller på Fyn, så er det vigtigt, at du finder en, der kender området. På den måde vil ejendomsmægleren bedst kunne vurdere prisen på din bolig. Derfor får du den rigtige salgsvurdering. Udover dette, så vil ejendomsmægleren nok også være bedst til at sælge din bolig. Da denne heraf vil kunne tale mere ind til køberen og det område, som de søger bolig i. Derfor vil du have et bedre udgangspunkt for at få en bedre pris. Stil dog ikke urimeligt høje krav i vurdering af hus, lejlighed osv, men til kendskab skal de have en vis erfaring..

Erfaring og tillid

En ejendomsmægler der har erfaring sælger ofte bedre. Der er selvfølgelig unge sælgere med god energi, der har talent. Men ofte kommer man langt med erfaring, da disse ved præcis hvordan, man taler ind til køber. Udover erfaring, så er det vigtigt, at du har tillid til ejendomsmægleren. Det er ofte en stor beslutning at sælge bolig. Derfor er det også vigtigt, at have tiltro til ejendomsmægleren. På den måde kan du have mere ro i din mave. Vi ønsker dig held og lykke med det fremtidige salg. Ønsker du flere gode tips? Så se resten af vores side: her