3 tips til bolig i spanien

I nedstående artikel, vil vi komme med 3 tips til, hvordan man skal forholde sig til det spanske boligmarked, og hvordan man kan eller skal investere fra et internationalt perspektiv. Følg med og læs nærmere om dette fantastiske land og de muligheder der følger.

Bolig i Spanien

Spanien er en god investering

Ifølge undersøgelser, lavet af lokale banker er investeringer i bolig i Spanien, en af de eneste aktiviteter der er rentabelt og fremtidigt vil have gode udsigter til et positivt afkast. Derfor mener vi at det er et godt sted at smide sine, penge men stadig kunne have mulighed for at benytte sig af boligen i form af ferie med familien eller vennerne. Men husk at tage stilling til, om dit mål kun er at investere, eller at der er tale om en rent ud sagt feriebolig.

Nybyggeri er efterhånden blevet velkendt i det spanske

Verden er blevet mere moderne, og det er familierne også. De vil ofte have det bedste af det bedste, og det ikke altid man kan opnå det ved de gamle ferieboliger. Dette har Spanien taget til sig, og ofte ses det i de mindre befolkede områder, hvor prisen på jord ikke er alt for høj. Her bygges nemlig boliger, med svømmepøl, højere kvadratmetermål og flotte åbne rum. Spanien følger med. Men de gamle og stemningsfyldte ferieboliger i centrum er ikke at glemme. De står stadig. Og man skal huske at den charme der følger med her, søges også af internationale købere. Så om du er til nybyg eller ferieboliger af ældre datoer med de klassiske træk, så har giver Spanien dig alle købsmuligheder på markedet

SNAK MED EN PROFESSIONEL - EJEDOMSMÆGLER MED FOKUS PÅ SPANIEN

Det et stort skridt – at købe bolig i udlandet. Det virker næsten uoverskueligt. Det forstår vi også godt. Derfor anbefales det at tage kontakt til en professionel der har styr på området og landet. De kender alle de små tips og tricks, alt mens problemer der følger med ligeså varetages af dem. Det vil altså være langt mere til at overskue. Tøv ikke med, at finde danskere i Spanien og spørg ind til gode råd, eller rådgiv dig hos danske, ligeså som spanske mæglere. Mange internationale købere placerer deres penge i Spanien med god grund. Et land med mange muligheder og højtstående sol.