3 tips til hvad du kan lave på Frederiksberg

eT POPULÆRT OMRÅDE

I er lige flyttet til denne fantastiske selvstændige kommune på Frederiksberg. Der er højt til loftet og masser muligheder for sjove og afslappende aktiviteter. Men hvor finder man de steder? Denne artikel samler Frederiksbergs perler, for at gøre det nemmere for dig som ny i området at navigere. Læs med nu.

ejendomsmægler frederikberg

zOOLOGISK HAVE

Savner du et afbræk fra den måske lidt kedelige hver dag. Så tag et smut forbi zoologisk have og se isbjørne, ulve, aber og løver. Noget så eksotisk skal man lede længe efter på Frederiksbergs flotte og rene gader. Det er værd at besøge både for børn og voksne. Alle aldre kan være med. Områder specielt bygget til børnefamilie, og udkigsplatforme til handicappede. Besøg et lille stykke af asien og Afrika i en af Danmarks midtpunkter.

nATUR NÅR DU VIL

Har du hund? Elsker du lange gåture og flot natur. Så frygt ej. Frederiksberg er fyldt med flotte parker og haver. Kom forbi Frederiksberg have – lige op af Zoologisk have. Ofte kan man se elefanterne gå rundt. Tag hunden med forbi de smukke kanaler, hvor træer har deres flotte udhæng, der kun lige rammer vandet med spidserne. Er du til de måske lidt mindre parker, men absolut mere hyggelig! Så er landbohøjskolens have lige noget for dig. Den er altid fin med blomster og hyggelige bænke. Gartnerne er dygtige. Det helt sikkert. Natur i byen har altid været noget helt fantastisk.

sOCIALT LIV

Det sociale liv på Frederiksberg fejler intet. Cafeer, butikker og lækre restauranter. Det boomer af muligheder. En kaffe latte på gadehjørnet, shopping tur efter tøj eller møbler. Hvad med en overdådig middag på en fin fransk bistro. Du skal i hvert fald ikke tøve med at tage fat på din lokale ejendomsmægler Frederiksberg. Flyt hertil nu hvis du vil opleve noget af det bedste byliv i Danmark.