Tre gode tapas steder

Eattoday

EatToday er en lækker tapasrestaurant der ligger nede ved Tuborg Havn med udsigt til vandet. Det er ikke kun en mad oplevelse man får hos EatToday. Man får også en kulturel oplevelse. Kombinationen af tapas, vin og udsigt til vandet sender en ned til de varmere himmelstrøg i Spanien. Hvor det er som man sidder nede ved stranden og man kan mærke havbrisen. Leder du derefter mere end bare en madoplevelse, så er EatToday en oplagt mulighed for at få hele pakken. Lokationen er oplagt til såvel enkeltpersoner som  selskaber, hvor der er mulighed for såvel takeaway som catering. 

Tapas & Vin

Tapas & Vinbar

Dette er en rigtig lækker tapas restaurant som ligger ved Frederiksberg. Er man mere til pulslivet i København så er Tapas & Vinbar det rette sted. Man får udsøgt tapas med vin der komplementerer de forskellige tapas retter til perfektion, samtidig med at der er massere af liv og gode vibes. Med bare få bidder og en tår vin så er det som at være nede omkring havnen eller byen i Marbella, hvor man kan mærke den sydeuropæiske livsstil. Restauranten er derfor oplagt til både til både selskaber som for personer, så skynd dig og få booket allerede i dag. De tilbyder dog også afhentning hvis man hellere vil nyde det derhjemme. 

El Cava

Vi bevæger os nu helt ind i hjertet af København, hvor El Cava restauranten ligger. De tilbyder lækre frokostretter, hvor man kan få forskellige tapas smørrebrød til enhver smag. De tilbyder selvfølgelig også den originale spanske tapas menu om aftenen, hvor der er den perfekte kombination af ost, forskellige typer af kød og fantastisk vin. Man får dermed den en fantastisk madoplevelse i midten af København. Lyder det noget for dig så skynd dig ind og få booket bord, så i kan få en fantastisk frokost eller middag.