Glasfiber Pool

Glasfiber pool

Med en glasfiber pool, er du oppe i en mellemklasse når det kommer til materialet til at lave en slidstærk og flot løsning.

Man risikerer nemlig hverken en utæt liner, eller en stålvæg der ruster. Samtidig er glasfiber poolen i rigtig god kvalitet med flot finish og Roma trappe for enden.

En glasfiber pool er en slidstærk, flot pool der er let at installere i haven. Den er det oplagte gør-det-selv-projekt, og kan fås i super flotte designs til en overkommelig pris i vores mellemklasse-pools.

Sådan er en glasfiber pool sat sammen

Alle modeller er sprøjtet med skum omkring fiberskallen, hvilket både isolerer og især beskytter selve swimmingpoolen mod slid. Som tilvalg kan man få glasfiberpoolen ekstra isoleret, hvilket vil holde bedre på vandtemperaturen.

Du har endvidere muligheden for at få lagt et keramisk lag imellem farven på poolen og glasfiberen som forhindrer osmose eller glasfiberpest. Dog skal du være opmærksom på, at dette ikke gør poolen holdbar eller stærk som en keramisk pool

Vores glasfiber swimmingpools fås i 6 forskellige farver, hvor blå eller hvid er standard. De øvrige koster lidt ekstra. Et glasfiber pool projekt er et oplagt medbygger projekt og for nogen endda et Gør-Det-Selv projekt. Her kan du du læse mere om vores forskellige byg selv pool løsninger.

Gode råd til vedligeholdelse af glasfiber pool

Det første råd er også det vigtigste, det er at holde kemien i poolen neutral. PH-værdien for ens pool skal være omkring 7, og helst ikke overstige 7,4. Derudover skal man have fokus på filtrering af vandet, og bibeholde en ren over- og underflade. En af de helt store problematikker ved at have en pool er, at der begynder at komme alger. Det kan man undgå ved at poolen har den rette PH-værdi, samt man har fået forseglet overfladen. Det andet råd er at sørge for, at der er nok klor i poolen. Klor desinficerer vandet for bakterier og alger, hvilket gør at de ikke kan gro. Dog skal vandet have den rette PH-værdi som nævnt ovenstående, ellers har klor ikke den tiltænkte effekt. Man skal være ekstra opmærksom hvis der har været flere dage i træk med sol, da det mindsker klors effekt, medmindre man har tilføjet Cyanur.

Eksempler på løsninger på pools vi leverer

Vi ønsker at være gennemsigtige, så vores priser skal naturligvis være tilgængelige for vores kunder. Derfor har vi her samlet en række af de løsninger vi ofte laver for kunder, så du kan få et indblik i forskellige muligheder i forskellige prisklasser.

Glasfiberpool: i str. 3.7 x 8.5 x 1.5 inkl. komplet teknik i sølvpakke med frekvens cirkulationspumpe, inverter varmepumpe, kran op til 60Tm & montering (kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.) Model Monaco 850 inkl alt koster fra 275.000,00kr (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PP-Pool: Indv. størrelse. 3.5 x 7.0 x 1.5 inkl. transport leveret ved jeres indkørsel. koster 132.995,00kr. Vi kan levere denne pool som fuldentreprise med teknik i guldpakken og bedste løsning inden for energibesparelse fra 370.000,00kr. (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PoolTag / Pool Enclosure: Model Comfort højde kun 90 cm. i str. 4.2 x 8.2 som kan klare et snetryk på 145 kg. / m2 inkl. fragt til indkørsel / kantsten, kran op til 60Tm. + montering som koster 7.500,00kr. PoolTag/ Enclosure koster fra 71.420,00kr.

Lang levetid

Glasfiber er et ekstremt holdbart materiale, der ligesom beton ikke nedbrydes hvis det behandles korrekt. Derfor har en glasfiber pool ligeledes en meget lang levetid, hvorfor det er et rigtig godt valg, hvis man gerne vil opgradere haven. Desuden har glasfiber pools ofte et flot finish og en lækker blød følelse. Se vores udvalg her på siden, og tag kontakt til os på tlf. 71990414 eller info@haakanssons.dk.

Glasfiber pool – en luksus investering

Ønsker du det bedste af det bedste, så skal du vælge en glasfiber pool. De kræver ikke det største arbejde, men du får en effektiv løsning i de absolut bedste materialer. Modstå det nordiske klima, sommerlige UV-stråler og generelt slid. Hos Haakanssons får du en pool med god komfort, solid kvalitet og stilrene designs.  Giv familien muligheden for at tage syden med hjem til Danmark, og slap af i det fantastisk bløde vand, alt imens du nyder din formidable lang tids investering.

Hvorfor vælge en glasfiber pool?

Denne type pool har mange fordele i forhold til alternativer. Installationen kan udføres hurtigt, så bekymringerne mindskes. Mens betonpools har mulighed for at revne og en ru overflade, har glasfiber pools en langt mere glat fornemmelse der giver en mere behagelige svømmeoplevelse. Desuden minimeres algevækst og dermed også tiden der skal bruges på at rengøre poolen. Ligeledes bruges der omkring 30% mindre klor end andre alternativer. Så ønsker du en top kvalitetspool med mange fordele, så kontakt os på tlf. 71990414 eller info@haakanssons.dk.

 

Kombinér de bedste aspekter af en pool

Med det store udvalg af glasfiber pools, og vores tilhørende udstyr får du hér muligheden for at skabe netop det du har haft i tankerne. Med en glasfiberpool får du det bedste inden for pool verdenen. Både hvad gælder praktikalitet og udseende. Du får glasfiber poolens slidstærke konstruktion og byggemateriale. Det gør at man undgår at bide negle over metal der ruster, en utæt liner eller en algefyldt bund.

Denne mellemklasse pool er den perfekte løsning til familien der vil have en hurtig installering. Det giver en stærk og nydelig konstruktion hvoren den placeres. Den kræver ikke ligeså meget vedligeholdelse som nogle af de mere konventionelle løsninger. Skulle man være interesseret i at installere den selv kan man sagtens det. Har man blod på tanden for den opgave, så kan man blot følge vores ”byg-selv” guide på Håkanssons hjemmeside.