Har din hund det godt?

God mad er vejen frem

God mad er som overskriften antyder helt og aldeles vejen frem. Det gør forskellen på om hunden har energi og livsglæde og hvor længe den lever. Kost er yderst vigtigt for dyr som vi har i hjemmet. Det ses både hos gnavere men også hos større dyr som katte og hunde. Deres kost og motionsniveau afspejler direkte deres levealder. Hvis en hund bliver fodret med alt fra brød, smør og menneskelig mad vil den i langt de fleste tilfælde dø meget hurtigere end normalt. Vi har de seneste ti år haft det med at lave yderst kunstig mad til vores husdyr. Vi vil gerne slå et slag for at dyr igen kan være dyr og spise 95% af de råvarer som de har gjort som vilde. De fortjener den bedste foder du kan få. Det inkluderer en varieret kost, der ikke indeholder koncentrerede eller kunstig afstamning.

dog, run, fun-644111.jpg

Lad hunden, være hund

Hunden er som “ulv” vant til at løbe flere kilometer om dagen. Den er vant til at bevæge sig over enormt lange afstande og tabe tusinde kalorier om dagen under denne tid. I dag laver hundene i små arealer og i mindre haver. Vi vil gerne slå et slag for at løbe flere ture med din hund. Vi vil gerne slå et slag for at tage hunden med ud flere gange om dagen så den kan lugte fremmede lugte og hilse på andre hunde. Har du nogensinde oplevet en familie skændes om hvem og hvis tur der er til at tage hunden ud og gå. Tænk hvis det var dig de skændtes om, og om hvorvidt du havde lov til at forlade huset.

En engageret ejer

Ejeren spejles mange gange i sin hund. Hunden kan være trænet, hvilket også afspejler ejerens engagement i den. Hvis en hund ikke bliver trænet er der også større sandsynlighed for at den forvolder skader i hjemmet, opfører sig aggressivt eller i værste tilfælde bider nogen. Det er derfor dit ansvar som ejer at få trænet din hund. Selvom den ikke selv ved det ville den have takket dig, for at kunne komme steder hen som hunde ellers ikke kan være, netop fordi du har trænet den så godt. SÅ få kontaktet en professionel og få brugt de timer på hunden som den kræver. Det skaber et bedre liv for hunden og en nemmere hverdag for dig og din familie.