Hjælp til at vælge vin

intro

Dette indlæg vil tage kort udgangspunkt i, hvilken vin, du skal vælge hvornår. Indlægget tager ikke alle vintyper med men kun nogle enkelte. Skulle du have interesse i at købe nogle at de vintyper der omtales. Så har vi linket til Greatwine.dk ift de enkelte vintyper.

vin

1. PORTVIN

Portvin går ofte godt til at slutte middagen af. Det kan være til dessert, kage eller lignende. Grunden til at portvin går godt til dette er, at den ofte er sød. En af danskernes hel store favoritter er Kopke Colheita 1999. De fleste drikker portvin, som Kopke Colheita, til søde desserter. Dette kendte du sikkert til. Dog kan den rigtige portvin også fungere godt til brun sovs, oksekød, fugl osv. Hvis du ønsker at se et af danmarks største udvalg af portvin og få kompetent rådgivning hertil, så anbefaler vi at klikke her for mere portvin.

2. RIPASSO

Ripasso stammer fra Veneto i Italien og laves med en særlig produktionsmåde. Det handler kort opridset om, at man bruger Valpolicella rødvin over druerne til Amarone. Dette giver en af de mest populære vine i Danmark. En af de helt foretrukne Ripassoer er Valpolicella ripasso fra 2018. Ripasso er en god rødvin og går til mange af de ting, som du ellers ville forbinde med en rødvin.

3. PROSECCO

Prosecco kaldes også Italiens svar på Champagne. Prosecco kan gå til mange forskellige ting. Det vigtige her er ofte mængden er bobler. Der er to typer af prosecco, nemlig Spumante og Frizzante. Førstnævnte har flere bobler end sidstnævnte. Dette skal du være opmærksom på, når du vælger. Hvis du vil læse mere om Prosecco anbefaler vi at klikke her.

4. ALKOHOLFRI VIN

Denne giver lidt sig selv. Den anbefales til alle der af den ene eller anden årsag ikke vil/kan have alkohol, men godt kan lide vin. Det kan være, at man eksempelvis er gravid, hvorfor man ikk

Læs flere gode tips og tricks her.