Tre lokationer til dit bryllup

Kongekilden

Leder du efter lokationen til dit kommende bryllup, så er du kommet det rette sted. Vi giver hermed indblik i tre fantastiske brylluplokationer.

Den første lokation er restaurant Kongekilden som er beliggende i Klampenborg med fantastiske omgivelser. De er professionelle og leverer altid på din største dag. Derfor får du en fantastisk dag med sæsonens blomster, dannebrog der bliver hejst og selve vielsen sker under smukke gamle træer med udsigt over engen. Når aftenen nærmer sig rykkes festlighederne ind i den fantastisk smukke glaspavillion hvor der vil være en scene, dansegulv bar og to terrasser. Det bliver dermed afslutningen på en eventyrlig dag, så skynd dig at booke her.

Bryllup

Restaurant Mejeriet

Vil du holde dit bryllup i helt naturlige omgivelser, så er Restaurant Mejeriet oplagt. Det ligger 11 km syd for Aarhus, hvorfor man får massere af fantastisk dansk natur helt for sig selv. Udover den fantastiske natur er der også klassiske bygninger som gør hele bryllups oplevelsen endnu mere idyllisk. Afslutningsvist, så får du selvfølgelig muligheden for at skræddersy jeres menu, så den passer helt perfekt til jer og jeres gæster. Så vent ikke for længe med at få booket, og få en helt idyllisk bryllupsdag lige udenfor Aarhus.

Orangeriet Kongens Have

Den sidste lokation ligger i hjertet af København, nemlig nær Kongens Have. Lokationen gør det dejligt nemt for alle fra nær og fjern at komme til, samtidig med at man er tæt på det pulserende byliv. Arrangementet foregår dog i deres gamle havesal som er omringet af grønne træer og lyden af fuglekvidren, med udsigt til parken fra den åbne terrasse. Den gamle havesal agerer dermed som et vakuum hvor der er fred og ro midt inde i København. Så leder du efter en central beliggenhed, med fantastisk natur og et højt gastronomisk niveau – så er Orangeriet Kongens Have en oplagt lokation.