Tre typer af pools

Glasfiber pool

En glasfiber pool er en af de mest holdbare swimmingpools, idet glasfiber er et ekstremt holdbart materiale, der ligesom beton ikke nedbrydes, såfremt det bliver behandlet korrekt. Glasfiber pool er dermed en flot pool at installere i haven, og den har en meget lang levetid grundet materialet. Glasfiber pools er glattere end f.eks. betonpools og giver dermed en bedre svømmeoplevelse. Derudover bruges der omkring 30% mindre klor end mange andre alternativer og algevækst er minimal, ligesom rengøringen.

Glasfiber Pool

Beton pool

En beton pool er modsat glasfiber pool, en mere omstændig proces, da betonen skal hærdes, konstrueres gennemtænkes og meget mere. En af fordelene ved dette er dog, at man ved en beton pool har mange tilpasningsmuligheder, idet betonen bliver støbt, kan man selv vælge hvordan hjørner, trapper mm., skal se ud. Derudover så har en beton pool en høj levetid, hvorfor man ikke skal frygte skarpe genstande ødelægger materialerne. 

PP-pool

En PP-pool er lavet af materialet polypropylene plastik, som har nogle fordele og ulemper. PP-pools får man en swimmingpool i god kvalitet, men som også er til at betale. Selve installationsprocessen er relativ simpelt og dermed effektiv, hvorfor PP-pool er et super alternativ til gør-det-selv projekter. Der findes mangle forskellige kvalitet og typer af PP materialer, som hver især har deres fordele og ulemper. Det afhænger primært af vejret, da nogle af PP produkterne ikke kan tåle temperaturer under 0 grader, da molekylerne bliver som glas og knuses nemt. Derfor skal man være opmærksom på dette når man vælger hvilken type PP-pool det er.