tips og tricks til den succesrige nedpakning

Flyt sikkert og godt

Tiden er kommet. I skal flytte fra jeres hus. I har ingen idé om hvor mange ting der skal pakkes ned. Og hvordan skal det foregå? Der er op til flere ting man skal tage stilling til, imens, før og efter. I denne artikel prøver vi at gøre hele situationen nemmere ved, at komme med et par tips til hvordan i nedpakker jeres bolig på bedst mulige vis.

flyttefirma

Planlægning

Som ved alle store og krævende situationer, så er planlægning nøglen til succes. Få byggesagkyndig køberrådgivning, ejendomsmægler til køb/salg af bolig. Der er mange aspekter. Men har du planlagt din flytning, og været ude i god tid. Så skal alle de problemer der måtte komme, nok forsvinde. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at have lagt det store kort ud og fundet den bedste løsning at få pakket ting ned og ud på. Hvad skal ind i bilen først, mærkater på de respektive kasser med de relevante ting i. Forbered dig bedst muligt. Anskaf alt hvad der skal anskaffes. Hjælp, flyttekasser, flyttebil og masser mad og drikke. Held og lykke!

tøj i poser

Det kan godt virke som en lidt forhastet beslutning. At pakke sit tøj ned i poser. Men i realiteten kan der være meget mere i og de værdifulde kasser kan du spare og bruge på mere vigtige ting. Tænk kreativt og nemt. Få transporteret alt tøjet i den lille bil, mens de store ting kan være i lastbilen. Det er her planlægningen og nedpakningen virkelig skinner igennem. Jo nemmere det er, jo federe end oplevelse vil det være at flytte. Som ofte kan være meget stressende!

Det skrøbelige

Mormors arvestel. Farmors gamle vaser. De nye royal Copenhagen. Porcelæn og glas går ofte i stykker under flytningen. Men det er højst sandsynligt din egen skyld. Pak det hele ned forsvarligt. Lad vær med at springe skridtet over med, at beskytte med håndklæder, papir, pap og skum. Put ikke for meget ned i en flyttekasse. Gør det nemt at bære den. Dermed vil chancen for man taber den eller banker den ind i en væk langt mindre. Vil man gerne spare hele besværet, så kontakt dit lokale flyttefirma og få kompetent hjælp.