tips til drinks med snaps

De bedste drinks

Om i har planlagt en rund fødselsdag, bryllup, studenterfest eller noget helt tredje. Så er muligheden for at få en drink hos gæsterne ofte en god idé. Mulighederne er mange. Der findes et utal af forskellige drinks, men i den her artikel kommer vi med et par tips til hvilke drinks med snaps man kan lave. Ikke så traditionelt men meget spændende! Læs med her.

Snaps

En klassiker med et tvist

Gin og tonic har altid været et go-to for mange. Det en drink der virkelig smager godt, hvis man er til friskhed og lidt bittert. Men hvem siger man ikke kan bruge snaps. Følg med nedenstående og få en opskrift på snaps og tonic.

Ingredienser:

  • 5 cl snaps af eget valg
  • 10 cl tonic
  • Isterninger
  • Agurkespiral

Fremgangsmåde:

Find et highball glas frem. Fyld det med is. Tilføj først din valgte snaps og top derefter med tonicvand. Dette kunne være Fever Tree. Afslut med en agurkespiral der både tilføjer smag og et flot udseende.

en med lakrids

En elskværdig cocktail med power i. Espresso martini – men med et nordisk afbræk. Som tiden går udvikler de klassiske cocktails sig. Det er ikke altid det lykkes, men prøv denne lille ændring og du bliver overrasket.

Ingredienser:

  • 4 cl snaps (lakrids)
  • Kaffelikør
  • Espressoshot
  • Kaffebønner

Fremgangsmåde:

Tag den nærmeste shaker i hånden. Fyld denne op med is. Derefter alle de våde ingredienser. Shake rigeligt. Mindst 20 sekunder. På den måde opnår man den skummede konsistens. Strain i et såkaldt coupéglas og garnish cocktailen med et par kaffebønner.  

Negroni style

Denne drink har sine rødder langt tilbage i tiden. Meget klassisk, men kommer også i mange former. Gode og dårlige bartendere griber den and på hver deres måde. Men en ting er sikkert. Laves den ordentligt af lige dele. Så smager den godt!

Ingredienser:

  • 4 cl snaps
  • 4 cl sød Vermouth
  • 4 cl Campari
  • Isterninger
  • Appelsinskal

Fremgangsmåde:

Fyld glas med is, hæld derefter væsker i og omrør grundigt. Top derefter med spiral i appelsinskal og få de æteriske olier spredt på glassets kant. Skål.