Vejen til den bedste søvn

En god rytme

Dette er måske det vigtigste punkt. Det er nemlig meget nemmere at sove godt, hvis du har en god rytme. Det giver egentlig lidt sig selv – går du normalt i seng klokken 2 og skal pludselig op klokken 6 om morgenen.  Jamen, så får du selvsagt ikke nok timer. Derfor kan det være rigtig godt med en god rytme, når du skal sove godt. Gå i seng og stå op på nogenlunde samme tid. Hver dag.

En god seng

Dette giver jo lidt sig selv, men er mere vigtigt, end man lige tror. Det er vigtigt, at man ligger godt. Er du eksempelvis en tung person, så skal din seng faktisk ikke være for blød, selvom det måske kan føles rart, når man lige lægger sig kort ned. Du skal finde en seng, som passer til din kropsvægt (og selvfølgelig længde). En seng kan sagtens være dyr, men altså ikke et sted man skal spare. Du kommer ikke til at købe mange senge i dit liv. Udover det, så bruger du rigtig meget af dit liv i en seng. Hvis du vil have flere råd til god søvn, så anbefaler vi, at du besøger organic sleep.

Et roligt sind

Denne giver sig selv, men kører tankerne, så er det svært at falde i søvn. Det kender vi alle sammen. Og her tænker du måske; “jeg vælger jo ikke selv mit sind?”. Og det er selvfølgelig rigtigt. Dog kan du gøre en del ting for at få et mere roligt sind. Kroppen har en søvnhormon og et stresshormon. Begge hormoner har vi brug for. Men udleder du meget af stress hormonet om aftenen, så er det svært at falde i søvn. Prøv dig derfor frem med yderligere motion og bevægelse og eventuelt meditation. Hvis du vil have flere tips og tricks, så besøg resten af vores side her.